Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας

Δείτε τον χάρτη με την κυκλοφορία στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα: Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών - Μποτιλιάρισμα στους δρόμους - Καθυστερήσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία.
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε στο ρεύμα εξόδου της Λεωφόρου Αθηνών © Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi

Τέμπη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας - Σε εξέλιξη οι πορείες στην πρωτεύουσα

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας προς την Βουλή, που θα πραγματοποιήσουν συνδικάτα και εργατικά κέντρα.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστήμιου και στην οδό Σταδίου.

Δείτε τον χάρτη με την κυκλοφορία στους δρόμους

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας

Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα στις 12:00 και αναμένεται να κορυφωθούν μετά τη μία το μεσημέρι, με επίκεντρο το Σύνταγμα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, 4.000 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες (Ασφάλεια, Μέτρων Τάξης, Τροχαίας κ.ά.) θα βρίσκονται επί ποδός στην πρωτεύουσα.

Τα σημεία όπου θα συγκεντρωθούν οι διαδηλωτές είναι τα Προπύλαια και το Σύνταγμα. Στις κινητοποιήσεις καλούν συνδικάτα, φοιτητές, μαθητές, φορείς και οργανώσεις της Αριστεράς, ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας

Να σημειωθεί πως για εποπτεία θα βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου αλλά και ο αρχηγός του Σώματος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Τέλος, να θυμίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, Τρίτη 7 Μαρτίου, υφυπουργός και αρχηγός επικοινώνησαν με Συλλόγους και φορείς που θα συμμετάσχουν στις σημερινές κινητοποιήσεις, ώστε να διεξαχθούν ομαλά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ