Ελλαδα

«Κάποιοι ξέρουν και δεν μιλάνε»: Αγωνία για την εξαφάνιση 75χρονης στην Κρήτη

Κανένα σημάδι ζωής από τον Σεπτέμβριο - Έκκληση από την οικογένειά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξαφάνιση 75χρονης στα Χανιά
© Silver Alert

Εξαφάνιση 75χρονης στην Κρήτη: Η εξαφάνιση τον Σεπτέμβριο, οι άκαρπες έρευνες και η έκκληση της οικογένειάς της

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη 75χρονης γυναίκας που εξαφανίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τα Χανιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου ήταν ένα ωραιότερα για την 75χρονη Σ. Τσαούση. Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες είχε κοντά τις δύο κόρες της από το εξωτερικό, τους γιους της, νύφες, γαμπρούς, εγγόνια. Μετά τη μικρή που στήθηκε για την υποδοχή, όλα άλλαξαν. Στις 8 το πρωί της επόμενης ημέρα ξεκίνησε για το σπίτι του γιου της, το οποίο απείχε από δικό της σχεδόν πέντε λεπτά. Φέρεται να συνομίλησε με τους συγχωριανούς της και να ακολούθησε τον δρόμο προς το νεκροταφείο. Από τότε και μέχρι σήμερα, πέντε και πλέον μήνες μετά, δεν την είδε κανείς. 

Έγκλημα «βλέπει» η οικογένειά της: «Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν και δεν μιλάνε»

Ο γιος της Δημήτρης και η νύφη της Ροζαλία θεωρούν ότι δεν πρόκειται την εξαφάνιση, αλλά για δολοφονία, καθώς εκτιμούν ότι κάποιος παρέσυρε την 75χρονη, την σκότωσε και στη συνέχεια εξαφάνισε το πτώμα της. «Δεν μπορεί να άνοιξε η γη να την κατάπιε. Ή μήπως την απήγαγαν εξωγήινοι; Δεν μπορεί να μην έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος τόσο καιρό μετά», δηλώνει στο zarpanews.gr η νύφη της Ροζαλία Καραπάκη και προσθέτει: «Πιστεύουμε ότι ό,τι έγινε, έγινε σε αυτά τα 500 μέτρα. Και ότι υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουνε και δεν μιλάνε» σημειώνει.

«Πιστεύουμε ότι κάποιος τη χτύπησε και την εξαφάνισε μόνο και μόνο για να μην έχει ευθύνες (…) Το μόνο που ζητάμε είναι μας δώσουν τη πεθερά μου να τη  θάψουμε σαν άνθρωπο. Εμάς δεν μας νοιάζει ούτε ποιος το ‘κανε ούτε πώς θα τιμωρηθεί, αυτό δεν είναι δική μας δουλειά. Εμείς τον άνθρωπό μας θέλουμε», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της στο τοπικό μέσο η νύφη της 75χρονης αγνοούμενης. 

«Ζητάω να βρεθεί η μάνα μου (…) Θέλω τη μάνα μου πίσω. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει. Έστω ανώνυμα ας μας πουν κάτι. Σίγουρα ό,τι έγινε έγινε μέσα στο χωριό, σε εκείνα τα 500 μέτρα. Θέλουμε μόνο να βρεθεί, πού είναι, πού την έχουν πετάξει» τονίζει ο γιος της, Δημήτρης και προσθέτει: «Κάποιος τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Είναι σίγουρο ότι αυτό έγινε. Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας».

Εξαφάνιση θριλερ στον Αλικιανό - Κανένα στοιχείο 5 μήνες μετά

 Με πληροφορίες από zarpanews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ