Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης φοιτητών για τα Τέμπη

Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα: Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών - Μποτιλιάρισμα στους δρόμους - Καθυστερήσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία.
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε στο ρεύμα εξόδου της Λεωφόρου Αθηνών © Γιώργος Κονταρίνης / Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης φοιτητών για τα Τέμπη - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν στα Προπύλαια, μαθητές και φοιτητικοί σύλλογοι για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημιού, ενώ στην συνέχεια αναμένεται να σταματήσει η κυκλοφορία και σε άλλους δρόμους του κέντρου, καθώς οι συγκεντρωμένοι αναμένεται να κάνουν πορεία προς την Βουλή.

Νωρίτερα, περίπου στις 10:20, άγνωστος τηλεφώνησε στην Hellenic Train και προειδοποίησε για τοποθέτηση βόμβα στα γραφεία της εταιρείας. Το τηλεφώνημα όμως αποδείχθηκε φάρσα καθώς μετά απο έλεγχο που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ