Ελλαδα

Λήστεψαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα ότι θα γίνει σεισμός

Παρίσταναν τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πρέβεζα: Λήστεψαν ηλικιωμένη παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας - Μπήκαν στο σπίτι της για να ελέγξουν δήθεν τους τοίχους με το πρόσχημα ότι θα γίνει σεισμός.

Θύμα ληστείας έπεσε μία ηλικιωμένη από δύο αγνώστους που την επισκέφθηκαν στο σπίτι της παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε χωριό της Πρέβεζας, με τους δράστες να πείθουν την ανυποψίαστη ηλικιωμένη ότι έπρεπε να κάνουν έλεγχο στους τοίχους με το πρόσχημα ότι αναμένεται μεγάλος σεισμός.

Η άτυχη γυναίκα επέτρεψε να ελέγξουν την τοιχοποιία, αλλά όταν έφυγαν οι δράστες, διαπίστωσε ότι είχαν κλέψει το πορτοφόλι της, που είχε μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Αμέσως, ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες παρά την έρευνα που έκαναν, δεν εντόπισαν τους δράστες. Ωστόσο, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ζηρού, αναγνωρίστηκε ένας από αυτούς, που είναι Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ