Ελλαδα

Αυτός είναι ο 54χρονος μασέρ που κατηγορείται για βιασμό δύο γυναικών στη Νέα Σμύρνη

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Νέα Σμύρνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 54χρονου που κατηγορείται για βιασμό δύο γυναικών - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 54χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 27 Νοεμβρίου 2022 στον Άλιμο για βιασμό κατά συρροή.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, τετελεσμένο και σε απόπειρα. Ειδικότερα, ο 54χρονος εντός επιχείρησης που διατηρούσε με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών χειρομάλαξης, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ραντεβού προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος δύο γυναικών.

Πρόκειται για τον: KUCOLLARI (επ.) ILIRIAN (ον.) του PETRIT και της MERIEME, γενν. την 24-4-1969 στην Αλβανία.

Αυτός είναι ο 54χρονος μασέρ που κατηγορείται για βιασμό δύο γυναικών στη Νέα Σμύρνη
Αυτός είναι ο 54χρονος μασέρ που κατηγορείται για βιασμό δύο γυναικών στη Νέα Σμύρνη

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδών αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Και προσθέτει: «Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9374613 του Τ.Α. Νέας Σμύρνης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ