Ελλαδα

Σκυλί κρεμασμένο σε γεφύρι έξω από το χωριό Αρβανίτη στον Νομό Ηλείας (σκληρές εικόνες)

Αποτρόπαιο θέαμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκυλί κρεμασμένο σε γεφύρι έξω από το χωριό Αρβανίτη στον Νομό Ηλείας (σκληρές εικόνες)

Hλεία: Σκυλί κρεμασμένο σε γεφύρι έξω από το χωριό Αρβανίτη 

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι περαστικοί έξω από το χωριό Αρβανίτη στον νομό Ηλείας, όπου άγνωστοι είχαν δέσει στα κάγκελα της μικρής γέφυρας που υπάρχει έξω από το χωριό Αρβανίτη έναν σκύλο.

Το ζώο εντόπισε νεαρός που απευθύνθηκε όπου μπορούσε ζητώντας βοήθεια χωρίς καμία ανταπόκριση.

Όταν έφτασε στο σημείο η Φιλοζωική Κρεστένων το ζώο ήταν νεκρό, κρεμασμένο από τα κάγκελα της γέφυρας. Η ίδια ομάδα δημοσίευσε στο Facebook ένα πολύ σκληρό βίντεο.

Η ανακοίνωση της φιλοζωικής

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε αυτό που αντικρύσαμε χθες, έξω από το χωριό Αρβανίτη στον Νομό Ηλείας. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την απερίγραπτη πράξη. Χθες λάβαμε τηλεφώνημα από φίλη μας που ζει στην Αθήνα σχετικά με ένα δημοσίευμα στα social media που αφορούσε ένα σκυλάκι το οποίο κάποιος άθλιος είχε δέσει στα κάγκελα της μικρής γέφυρας που υπάρχει έξω από το χωριό Αρβανίτη. Το ζώο το είχε εντοπίσει ένας νεαρός που απευθύνθηκε όπου μπορούσε ζητώντας βοήθεια χωρίς καμία ανταπόκριση. Δυστυχώς όταν ενημερωθήκαμε και φτάσαμε στο ζώο, το ζώο ήταν νεκρό. Το βρήκαμε κρεμασμένο από τα κάγκελα της γέφυρας.
Το μέλος του σωματείου μας κάλεσε αμέσως το αστυνομικό τμήμα του Πύργου το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και έστειλε αμέσως περιπολικό. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Δήμο του Πύργου που παρόλο που είχε την υποχρέωση να στείλει συνεργείο άμεσα να περισυλλέξει το ζώο και να το στείλει στην κτηνιατρική υπηρεσία, μας είχε να ξεροσταλιάζουμε τουλάχιστον 3 ώρες και αποφάσισε να δράσει μετά από μαραθώνιο τηλεφωνημάτων και από εμάς και από την αστυνομία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αστυνομία για την άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού, και τους αστυνομικούς που παρέμειναν στον χώρο μέχρι να έρθει αντικατάσταση παρόλο που είχε λήξει η βάρδια τους.
Το σκυλί ανήκε σε κάποιον από το Αρβανίτη ή από τα γύρω χωριά.
Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει τον κηδεμόνα του παρακαλούμε να μας ενημερώσει..

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ