Ελλαδα

Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Νέα κατάθεση σήμερα από αστυνομικό

«Γινόταν πανικός» ανέφερε ο 19χρονος οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία του Άλκη Καμπανού στα matrix του γηπέδου του Άρη, «Κλεάνθης Βικελίδης»
Φωτογραφία του Άλκη Καμπανού στα matrix του γηπέδου του Άρη, «Κλεάνθης Βικελίδης» © EUROKINISSI/MOTION TEAM

Δολοφονία Άλκη Καμπανού - Συνεχίζεται η δίκη σήμερα Δευτέρα (20/2) - Καταθέτει αστυνομικός – Πώς περιέγραψε τις κινήσεις των κατηγορουμένων 19χρονος αυτόπτης μάρτυρας

Η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίζεται σήμερα (20/2) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευμα στο thesstoday.gr αναφέρει ότι καταθέτει αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.

«Ήταν πολλά άτομα, κινήθηκαν με γρήγορες κινήσεις. Φορούσαν κουκούλες και κάποιοι κρατούσαν αντικείμενα που μπορούν να κάνουν ζημιά. Γινόταν πανικός μέσα στο στενό» είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου, περιγράφοντας τις κινήσεις των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου που βρέθηκε πίσω από την πομπή των οχημάτων που χρησιμοποίησαν οι 12 κατηγορούμενοι.

Όπως είπε, αισθάνθηκε φόβο καθώς «ήταν πολλά τα άτομα και φορούσαν κουκούλες», προσθέτοντας ότι σκέφτηκε πως πρόκειται για «οπαδικό επεισόδιο».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν είδε πρόσωπα, υπογραμμίζοντας όμως ότι αντιλήφθηκε πως οι δράστες έβγαζαν αντικείμενα από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

«Φοβήθηκα μη μου σπάσουν το αυτοκίνητο. Το είπα στον πατέρα μου και με προέτρεψε να πάμε να δώσουμε κατάθεση. Ώρες μετά, έμαθα για τον θάνατο του Άλκη. Επειδή διάβασα στο διαδίκτυο ότι κάποιοι δράστες βγήκαν από το δικό μου αυτοκίνητο, φοβήθηκα…» συνέχισε στην κατάθεσή του ο 19χρονος οδηγός στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ