Ελλαδα

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Οστά τουλάχιστον ενός άνδρα βρέθηκαν σε βυθισμενο όχημα

Τι ερευνά το Λιμενικό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος © EUROKINISSI

Κέρκυρα - Ανθρώπινα οστά σε αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από τον βυθό της θάλασσας - Σε εξέλιξη η έρευνα του Λιμενικού

Ανθρώπινα οστά που ανήκουν σε τουλάχιστον έναν άνδρα εντόπισαν λίγο νωρίτερα στελέχη του λιμενικού μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το αυτοκίνητο, ένα μαύρο Alfa Romeo 33, βρισκόταν βυθισμένο ανοικτά του λιμανιού της Κέρκυρας.

Τυχαία σήμερα, μέλος του πληρώματος πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα, το εντόπισε και ειδοποίησε το λιμενικό.

Δύτες του λιμενικού βούτηξαν στο σημείο και εντόπισαν το όχημα. Μέσα του, υπάρχουν διάσπαρτα ανθρώπινα οστά. Με ιμάντες το έδεσαν και ξεκίνησε η διαδικασία ανέλκυσης του.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή Κέρκυρας Γιάννη Αιβατίδη, πρόκειται για οστά που ανήκουν σε άνδρα. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά εαν ανήκουν σε έναν άνδρα ή και σε περισσότερους ή αν ανάμεσά τους υπάρχουν και γυναικεία οστά.

Δύο χρόνια στον βυθό της θάλασσας το αυτοκίνητο με τα οστά στην Κέρκυρα

Αυτό θα διερευνηθεί αύριο, Τρίτη (14/2) κατά την διάρκεια ανθρωπολογικής εξέτασης. Το αυτοκίνητο δεν φέρει πινακίδες και δείχνει, βάσει των φθορών και της διάβρωσης από το αλάτι να βρίσκεται στον βυθό για τουλάχιστον δύο χρόνια, αναφέρουν στελέχη του λιμενικού που συμμετέχουν στις έρευνες.

Η υπόθεση ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρχές καθώς κανείς δεν μπορεί να πει εαν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά και πώς γίνεται να βρίσκεται τόσα χρόνια εκεί και να μην έχει εντοπιστεί από κανέναν.

Επίσης, οι αστυνομικοί ανοίγουν όλους τους φακέλους με εξαφανίσεις σε σχέση με το αυτοκίνητο και την περιοχή για να διαπιστώσουν εαν είχε γίνει κάποια καταγγελία που να ταιριάζει στα εως τώρα ευρήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ