Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό λόγω και τροχαίου νωρίτερα

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρόταση για απαγόρευση φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων 9:00 με 21:00 για να μειωθεί η κίνηση στην Αθήνα
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό λόγω και τροχαίου νωρίτερα - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ορφέως μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από την Κάτω Κηφισιά μέχρι την Ιερά οδό.

Προβλήματα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών λόγω και προβλήματος από θραύση αγωγού ύδατος της ΕΥΔΑΠ και στην είσοδο από το Παλατάκι έως τη Θηβών.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Βιοτεχνικού Πάρκου Ζωφριάς μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου λόγω τροχαίου νωρίτερα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Αγίας Παρασκευής στην Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Προβλήματα ανά τμήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και της Λ.Καποδιστρίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Δυσκολίες στην άνοδο στο ύψος της Κατεχάκη της Αγίας Βαρβάρας και της Καποδιστρίου.

Αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο Μεσογείων από το ύψος του Νομισματοκοπείου προς το Ερρίκος Ντυνάν του Νομισματοκοπείου.

Προβλήματα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από του Παπάγου προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Καθυστερήσεις στη Βάρης-Κορωπίου από τη Βάρη προς το Κίτσι.

Χαμηλές ταχύτητες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το Εδέμ και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Προβλήματα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στην Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από τον Ευαγγελισμό προς το Σύνταγμα.

Δυσκολίες στην Λ.Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου και από τη Λ.Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής και Λεωφόρος Δημοκρατίας) και στην έξοδο της Λεωφόρου Φυλής από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης μέχρι και το Ζεφύρι.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

kinisi0940c

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ