Ελλαδα

Τέλος στα σενάρια πολιτικής καριέρας για τη Δήμητρα Λιάνη - Δεν κατεβαίνει στις εκλογές

Αποστάσεις από το κόμμα που ιδρύθηκε την Πέμπτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμητρα Λιάνη: Δεν κάνω κόμμα, δεν κατεβαίνω στις εκλογές
© NDPPHOTO

Δήμητρα Λιάνη: Ιδρύθηκε το κόμμα «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα» - Δεν έχει σχέση η ίδια

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τη Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου να κάνει δικό της κόμμα για να κατεβαίνει στις εκλογές 2023. Η Δήμητρα Λιάνη ξεκαθάρισε πως δεν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές και δεν κάνει δικό της κόμμα, με αφορμή την παρουσίαση της Πατριωτικής Δημοκρατικής Ενότητας και τις αναφορές πως η ίδια θα ηγείται σε αυτό.

Όλα ξεκίνησαν από φήμες ότι αναλαμβάνει επικεφαλής «παπανδρεϊκού» κόμματος. Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου ανέφερε ότι εξαγγέλλεται η ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας - κόμμα «αμιγώς παπανδρεϊκό».

Ωστόσο, η Δήμητρα Λιάνη δεν προτίθεται να τεθεί επικεφαλής του, όπως της είχε προταθεί, ούτε θα παρίστατο στην εκδήλωση.

Η ίδια η Δήμητρα Λιάνη σε δήλωσή της στο Mega ξεκαθάρισε: «Δεν κάνω δικό μου κόμμα. Δεν κατεβαίνω στις επόμενες εκλογές. Απέχω από κάθε πολιτική κίνηση».

Σημειώνεται ότι το νέο κόμμα παρουσιάστηκε και επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) στο οποίο συνασπίζονται εκλογικά 20 και πλέον πολιτικές συλλογικότητες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqe62yq2o4u1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ