Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Εντός της ημέρας η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων

Τι δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολείο
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Το απόγευμα η απόφαση για τα σχολεία - Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Αττικής

Μέσα στην ημέρα αναμένονται οι αποφάσεις για το πώς και εάν θα λειτουργήσουν αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, τα σχολεία στην Αττική.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, το μεσημέρι της Κυριακής έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους δημάρχους όπου εκτός από τα όποια προβλήματα υπάρξουν από την κακοκαιρία, θα συζητηθεί και το ζήτημα των σχολείων.

«Θα συζητήσουμε για το θέμα και στις 14:30 θα γνωρίζουμε για το τι θα γίνει με τα σχολεία, ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση», είπε ο κ. Πατούλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Η αλήθεια είναι ότι στα νότια και προς τον Πειραιά δεν φαίνεται να υπάρχει ένταση των φαινομένων. Όλα αυτά θα εκτιμηθούν», πρόσθεσε.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Πατούλης απηύθυνε έκκλησή στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. «Να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε αλυσίδες στο αυτοκίνητο αλλά να ξέρουμε και να τις φοράμε . Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε την ώρα του φαινομένου, να το αποφύγουμε», τόνισε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqafpxsg959d)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ