Ελλαδα

Πατέρας δύο παιδιών πέθανε την ώρα που έκανε σκι στο χιονοδρομικό της Βίγλας

Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου
© EUROKINISSI/ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΟΚΚΟΣ

Φλώρινα: Ένας 48χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου - Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας (Σ.Ο.Χ.) Φλώρινας, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 48χρονος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας. Είχε σπουδάσει χημικός-μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «ο Αριστοτέλης».

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι, στον Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Φλώρινα. Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων, να προσφερθούν στη μνήμη του χρήματα στον Σ.Ο.Χ. και στον «Αριστοτέλη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ