Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα με μαθητές να κυνηγούν καθηγητή και να ανάβουν καπνογόνα στην τάξη
Τι ακριβώς συνέβη
Πάτρα:Μαθητές κυνηγούσαν καθηγητή και άναψαν καπνογόνα στην τάξη - Αστυνομία και ΕΚΑΒ στο σημείο
Ακόμα ένα πρωτοφανές επεισόδιο έλαβε χώρα σε σχολείο και συγκεκριμένα στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο, Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr, χθες το μεσημέρι ομάδα μαθητών της Γ' Λυκείου τα έβαλε με έναν καθηγητή τον οποίο και κυνήγησαν μέσα στο σχολείο της Πάτρας.
Μάλιστα, το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά σε συμμαθητές των δραστών με κάποιους να κάνουν λόγο για βιαιοπραγία κατά του εκπαιδευτικού.
Ταυτόχρονα, μαθητές άναψαν καπνογόνα μέσα στις τάξεις, με την ατμόσφαιρα στο σχολείο να γίνεται αποπνικτική.
Αμέσως, στο σχολείο έσπευσε η Αστυνομία Πάτρας και το ΕΚΑΒ προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο καθηγητής αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, ενώ υπήρξαν αναφορές για μαθητές που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των καπνογόνων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.