Ελλαδα

Αυτός είναι ο 41χρονος που έκλεβε κοσμηματοπωλεία στο Κολωνάκι (εικόνες)

Ο τρόπος δράσης του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 41χρονος δράστης
© ΕΛ.ΑΣ.

Κολωνάκι: Ο 41χρονος δράστης ληστειών σε κοσμηματοπωλεία και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του από την ΕΛ.ΑΣ.

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 41χρονου που συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο για κλοπές σε κοσμηματοπωλεία στο Κολωνάκι, στα οποία αρχικά προσποιούνταν ότι είναι πελάτης, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. 

Ο 41χρονος κατηγορείται για 12 περιπτώσεις κλοπών τόσο σε κοσμηματοπωλεία, όσο και σε φαρμακείο. Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή του Κολωνακίου και ενώ βρισκόταν έξω από κοσμηματοπωλείο - στόχο νέας του επίθεσης.

Κολωνάκι: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 41χρονο

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.  αναφέρεται ότι δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 41χρονου που διέπραττε κλοπές από κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο της απασχόλησης και ο οποίος συνελήφθη την 23-12-2022 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής». 

Πρόκειται για τον Λεμπέση Παναγιώτη του Δημητρίου και της Κωνσταντίνας, γεννηθέντα την 5-7-1981 στην Αθήνα.

Αυτός είναι ο 41χρονος που έκλεβε κοσμηματοπωλεία στο Κολωνάκι (εικόνες)
Αυτός είναι ο 41χρονος που έκλεβε κοσμηματοπωλεία στο Κολωνάκι (εικόνες)
Αυτός είναι ο 41χρονος που έκλεβε κοσμηματοπωλεία στο Κολωνάκι (εικόνες)

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ