Ελλαδα

Στον ανακριτή ο 36χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του γιου της συντρόφου του

Τι αποκάλυψε η μητέρα του 15χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγόρι που φαίνεται η σκιά του πίσω από τζάμι
© Unsplash / Clem Onojeghuo

Δράμα: Βιασμός ανήλικου από τον 36χρονο σύντροφο της μητέρας του - Η εξομολόγηση του θύματος

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί ο 36χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό του 16χρονου γιου της συντρόφου του, αλλά και για απόπειρα βιασμού του 15χρονου φίλου του στη Δράμα.

Ο 36χρονος μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών μετά την καταγγελία του 15χρονου, για απόπειρα βιασμού, όταν έμεινε στο σπίτι του φίλου του τη νύχτα των Χριστουγέννων. Ο 16χρονος φέρεται να καλούσε τον φίλο του να μείνει στο σπίτι για να γλιτώσει από όλα όσα βίωνε από τον σύντροφο της μητέρας του.

Δράμα: Τι αποκάλυψε η μητέρα του 15χρονου

Ο 15χρονος μίλησε στη μητέρα του για όλα όσα είχε υποστεί μετά από παραίνεση της παρέας του. «Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και αυτός ο κύριος ασέλγησε πάνω του, και από εκεί και πέρα δεν μου το έλεγε ο γιος μου. Μετά από δύο ημέρες τον πίεσε όλη του η παρέα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “μαμά πρέπει να φύγεις από τη δουλειά έχω να σου πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό δεν μπορώ άλλο να το κρύβω”», είπε η μητέρα του στον ΑΝΤ1.

Ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη από τις αρχές. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και οι αρχές διαπίστωσαν ότι από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 κακοποιούσε σεξουαλικά τον 16χρονο γιο της συντρόφου του. «Ήμουν σχεδόν σίγουρη γιατί εκείνο το παιδί ήθελε πολύ καιρό κάτι να μου πει και δεν το αφήνανε. Συνέχεια ήθελε να μου πει κάτι. Του έλεγα “ναι αγόρι μου πες μου τι έχει συμβεί”, δε μου έλεγε. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά», πρόσθεσε η μητέρα του 15χρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ