Ελλαδα

Ραντεβού για «ξεκαθάρισμα» μεταξύ δώδεκα 15χρονων στο Χαλάνδρι - Δύο από αυτούς μαχαιρώθηκαν

Δέκα συνελήφθησαν

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - 18 συλλήψεις
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Χαλάνδρι: Δώδεκα 15χρονοι έκλεισαν ραντεβού για «ξεκαθάρισμα» - Δύο ανήλικοι μαχαιρώθηκαν και 10 συνελήφθησαν

Ραντεβού για «ξεκαθάρισμα» έδωσαν δώδεκα 15χρονοι μαθητές στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να τραυματιστούν με μαχαίρι. Τα κίνητρα της αιματηρής συμπλοκής ανάμεσα στους μαθητές αναζητούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος. Οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν από μαχαίρι μεταφέρθηκαν στον νοσκομείο Ευαγγελισμός ενώ 10 μαθητές συνελήφθησαν για τη συμπλοκή.

Το ραντεβού κλείστηκε στην οδό Καράγιωργα, στην Δουκίσσης Πλακεντίας λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Πέμπτης. Τουλάχιστον 12 παιδιά από σχολεία του Χαλανδρίου και της Κηφισιάς έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους. Κάποια παιδιά ανέφεραν ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές, άλλα για οπαδικούς λόγους, ενώ κάποιοι άλλοι μίλησαν για διαφορές ανάμεσα στα δύο σχολεία.

Όποια και να είναι η αιτία πάντως, οι 15χρονοι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα δύο να τραυματιστούν. Ευτυχώς πρόκειται για επιφανειακά τραύματα και πήραν, μετά τις πρώτες βοήθειες, εξιτήριο.

Συνολικά συνελήφθησαν οκτώ άτομα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ανηλίκων. Οι έρευνες ωστόσο συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι άλλοι μαθητές συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ