Ελλαδα

Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 39χρονος που επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε δημοτική υπάλληλο στον Βόλο

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 μηνών χωρίς αναστολή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραυματισμός αστυνομικού σε συμπλοκή με Ρομά στις Σέρρες
ΑΡΧΕΙΟ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Βόλος: Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 39χρονος που επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε δημοτική υπάλληλο - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 μηνών χωρίς αναστολή

Σε φυλάκιση 40 μηνών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο 39χρονος ψυχιατρικός ασθενής που επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε δημοτική υπάλληλο της διεύθυνσης πρασίνου του Δήμου Βόλου.

Ο δράστης θα νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού, όπου θα λαμβάνει ειδική αγωγή. Να θυμίσουμε πως ο ο 39χρονος είχε πάρει ένα αλυσοπρίονο για να επιτεθεί σε μια εργαζόμενη δημοτική υπάλληλο. Κατόπιν φροντίδας της ψυχιατρικής του Νοσοκομείου Βόλου, θα λάμβανε εξιτήριο καθώς η ψυχιατρική του Νοσοκομείου είναι για έκτακτα περιστατικά και έτσι ορίστηκε δικάσιμος για την επίθεση.

Ο δράστης, ο οποίος πάσχει από σχιζοφρένεια και δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή εδω και 20 χρόνια «έγινε από κυνηγημένος κυνηγός και από διωκόμενος έγινε διώκτης. Είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους, χρειάζεται εγκλεισμό», είχε δηλώσει στις εισαγγελικές αρχές ο διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ασπραδάκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ