- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΣΑΠ: Γυναίκα έπεσε στις γραμμές στα Πευκάκια
Μια γυναίκα έπεσε στις ράγες του ηλεκτρικού σε απόσταση 200 μέτρων από τον σταθμό στα Πευκάκια νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πετάχτηκε στις γραμμές του τρένου, ενώ ήταν στην πορεία από Πευκάκια προς Νέα Ιωνία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πετάχτηκε μέσα από θάμνους που βρίσκονται στο σημείο, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει το τρένο και να έχει τραύματα στο κεφάλι.
Λόγω του ατυχήματος υπάρχει διακοπεί των δρομολογίων του ΗΣΑΠ και οι συρμοί κινούνται από τον σταθμό «Κηφισιά» μέχρι «Ειρήνη» και από «Άνω Πατήσια» μέχρι «Πειραιά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.