Ελλαδα

Το Χαμόγελο του Παιδιού: 24ωρος Μαραθώνιος Gaming

Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Χαμόγελο του Παιδιού:  24ωρος Μαραθώνιος Gaming

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Ο 24ώρος Μαραθώνιος Gaming επιστρέφει 17 Δεκεμβρίου από τις 18:00, για 10η συνεχόμενη χρονιά, για την υποστήριξη του έργου του Οργανισμού

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 18:00 —και για 24 συνεχείς ώρες σε ζωντανή μετάδοση— περισσότεροι από 60 YouTubers, κωμικοί και επικά άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μετρά 27 χρόνια αδιάκοπης Προσφοράς δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια.

Μεταξύ των καλεσμένων οι: Kakos Xamos, Legit Gaming GR, Unboxholics, Σάκης Κάρπας, Στρατούλης, Θέμης Μπόλτσης, Panos Dent, Konstantina, Techitserious, Μιχάλης Τσιντσίνης, Δημήτρης Τσιντσίνης, Αλέξης Τσιντσίνης, Karpouzis, Madney, Hacky, Nerhzul, Captainpanez, Gianuba, Cake, Gramers, Θόδωρος Παπαδάκης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Axel, Ευτύχης Μπλέτσας, Ηλίας Φουντούλης, Mr Antouon, Zisis, Puck Games, Muffin, The Kazs, Oa, Gemifrap, Megacyber, Αριστοτέλης Ρίγας, Κώστας Κρύος, Cecebo, Σιλένα Τριβιζά, Βαγγέλης Μουλαράς, Nivek, Yusanof, Γιάννης «Athanas» Αθανασίου, Frokenok Βαγγέλης Μαρμαράς, Παναγιώτης Αντωνίου, Χάρης Σταύρου, Μελίνα Σπετσιέρη, Δημήτρης Καρέτσος, Μάνος Βέζος, Chaosmachinegr, Άνδρεας Δημογιάννης, Μιχάλης Παπαγαθαγγέλου, Βασίλης Καραβασίλης, Παύλος Κρούστης, θα παίξουν τα αγαπημένα τους video games, καλώντας τον κόσμο να κάνει δωρεές, οι οποίες προσφέρονται απευθείας και στο 100% τους στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθειά του για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών στην Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Όλα τα έσοδα από τον φετινό Μαραθώνιο θα καλύψουν μέρος του κόστους για το ρεύμα των Σπιτιών που μεγαλώνουν τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι τρόποι δωρεάς κατά την διάρκειά του Livestream είναι οι εξής:

  • Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810*
  • SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810**
  • Paypal: Θα υπάρχει στην περιγραφή του livestream, link στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε μαζί με την επιλογή να φανεί το όνομα ή το nickname σας στην οθόνη. 

Οι εννιά προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 100.000€, και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν, αλλά παράλληλα ενημερώθηκαν για τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη ή κίνδυνο. Η διαδικασία διαχείρισης των οικονομικών δωρεών πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, ελέγχεται από το ξεκίνημα της λειτουργίας του από διεθνείς εταιρίες ορκωτών εκλεκτών και δημοσιοποιεί ετησίως τον ισολογισμό του και τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών. Δείτε όλες τις πληροφορίες για τον Μαραθώνιο εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ