Ελλαδα

Ένταση στον Ασπρόπυργο με Ρομά: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό

Έχει ξεσπάσει φωτιά κοντά στον προαστιακό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προαστιακός: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια λόγω φωτιάς κοντά στις γραμμές στον Ασπρόπυργο
ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ασπρόπυργος: Επεισόδια με Ρομά - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία 

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία είχε διακοπεί από το 39 χιλιόμετρο έως το 42 χιλιόμετρο, λόγω διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν Ρομά.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. οι Ρομά είχαν πετάξει διάφορα αντικείμενα στο οδόστρωμα κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας τους και χρειάστηκε ειδικό συνεργείο καθαρισμού για να τα απομακρύνει.

Νωρίτερα στον Ασπρόπυργο ομάδες Ρομά, σύμφωνα με την Αστυνομία, έβαλαν φωτιές κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές του προαστιακού με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Όπως ενημέρωσε η Hellenic Train: «Eξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου, με εντολή της πυροσβεστικής η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Α. Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού».

Αγρίνιο: Ένταση στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου με Ρομά να βάζουν φωτιές σε κάδους και να κλείνουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Επίσης, επεισόδια που κράτησαν λίγη ώρα ξέσπασαν και στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 50 άτομα, τα οποία διαμαρτύρονται για τον τραυματισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και λάστιχα, ενώ έκλεισαν στο ίδιο σημείο την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

Ένταση στον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι

Νωρίτερα μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μια ομάδα νεαρών Ρομά έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και κάδους σκουπιδιών στην οδό Σαρανταπόρου. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ