- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κιβωτός του Κόσμου: Λεκτική επίθεση σε Μητροπολίτη που έμοιαζε με τον πατέρα Αντώνιο
Του φώναζαν πως «κακοποιούσε τα παιδιά»
Κιβωτός του Κόσμου: Μπέρδεψαν Μητροπολίτη με τον πατέρα Αντώνιο
Άγνωστοι επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι στον μητροπολίτη Ναυκράτιδος Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Μητροπόλεως.
Άρχισαν να του φωνάζουν «να αυτός που κακοποιεί τα παιδιά» και άλλα πολλά, με τον μητροπολίτη να υποψιάζεται πως ίσως τον μπέρδεψαν με τον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου», εξαιτίας των καταγγελιών που έχει δεχτεί για ασέλγεια και κακοποιητικές συμπεριφορές απέναντι σε παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο Δεσπότης είχε πάει για φαγητό μαζί με έναν ιερέα όταν μια ομάδα αγνώστων, μεταξύ των οποίων διέκρινε και δημοσιογράφους από την Πάτρα, άρχισαν να τον προσβάλλουν, να του φωνάζουν και να τον προπηλακίζουν προφανώς μπερδεύοντάς τον με τον πατέρα Αντώνιο.
Μετά το επεισόδιο, ο μητροπολίτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το εστιατόριο και κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του, ενώ ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, χωρίς όμως να καταθέσει μήνυση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.