Ελλαδα

Νομικά κινούνται οι συγγενείς ηλικιωμένου που λιποθύμησε σε πτήση προς το Ηράκλειο

Τι καταγγέλλουν για την αντιμετώπιση του 74χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδειες θέσεις αεροπλάνου
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / JC Gellidon

Λιποθυμία επιβάτη αεροπλάνου σε πτήση για το Ηράκλειο Κρήτης - Η καταγγελία της οικογένειάς του και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Νομικά κατά αεροπορικής εταιρείας στρέφονται οι συγγενείς ενός ηλικιωμένου άνδρα που υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Θεσσαλονίκη προς το Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretalive, όπου μίλησε μέλος της οικογένειας του, ο 74χρονος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε προγραμματίσει εδώ και μέρες να ταξιδέψει στο Ηράκλειο προκειμένου να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης. Χρειάστηκε να γίνουν ειδικές συνεννοήσεις με την αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και με όλα όσα θα χρειαζόταν στη διάρκειά του, όπως για παράδειγμα παροχή οξυγόνου. Ωστόσο, η οικογένεια του υποστηρίζει ότι η ταλαιπωρία για τον ηλικιωμένο άρχισε ήδη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου υπήρξε καθυστέρηση μιας ώρας, μέχρι να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο ο άνδρας και να ξεκινήσει το ταξίδι.

Στη διάρκεια της πτήσης φέρεται να υπέστη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο ήταν και αυτό που προκάλεσε την κινητοποίηση στο αεροδρόμιο «Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συγγενείς του 74χρονου, υπήρξε καθυστέρηση αντιμετώπισης του περιστατικού από τη γιατρό του αεροδρομίου, καθώς - όπως υποστηρίζουν - είχαν πρώτα βγει όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο η ζωή του ηλικιωμένου δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο η οικογένεια του άνδρα θα κινηθεί νομικά, τόσο κατά της αεροπορικής εταιρείας όσο και κατά των υπευθύνων του αεροδρομίου «Καζαντζάκης».

Με πληροφορίες από cretalive.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ