Ελλαδα

28χρονος αρχισμηνίας ο νεκρός του τροχαίου δυστυχήματος στη Μεσογείων

Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. βράδυ το κέντρο της Αθήνας
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσογείων: 28χρονος αρχισμηνίας ο νεκρός - Οι πληροφορίες για την τραγωδία

Ο νεκρός του τροχαίο δυστυχήματος στη Μεσογείων είναι ένας 28χρονος αρχισμηνίας. Ο νεαρός άνδρας χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στην προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο και να προλάβει το λεωφορείο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, o 28χρονος αρχισμηνίας αρχικά παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα. Το χτύπημα ήταν σφοδρότατο. Ο άνδρας εκτοξεύτηκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου τον παρέσυρε το δεύτερο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του. Το δεύτερο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 28χρονο στην άνοδο της Μεσογείων ήταν ένα πολιτικό όχημα του Στρατού με οδηγό έναν φαντάρο, ο οποίος υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401.

Ο 28χρονος αρχισμηνίας προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Τανάγρα για να αναλάβει υπηρεσία. 

Όπως είχε γράψει νωρίτερα η ATHENS VOICE, oι οδηγοί των οχημάτων υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ, ενώ από μαρτυρίες δεν προκύπτει να είχαν αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται και ο φάκελος της δικογραφίας, με την οποία θα κατηγορηθούν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα, θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Αθηνών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cokg9r725f5t)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ