Ελλαδα

Ξυλοφόρτωσε την πρώην σύντροφό του έξω από το σχολείο του παιδιού τους στην Πάτρα

Εξαφανίστηκε πριν φτάσει η αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα προτάσσει το χέρι της για να προστατευτεί από τον κακοποιητή
© Pixabay / ninocare

Πάτρα - Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έξω από σχολείο: Θύμα ξυλοδαρμού γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Πάτρα. Γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, έξω από το σχολείο όπου φοιτά το ανήλικο αγοράκι τους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο άνδρας άρχισε να χτυπά με μανία στο πρόσωπο και να τη βρίζει χυδαία την πρώην σύντροφό του, με τους υπόλοιπους γονείς -μάρτυρες του βίαιου επεισοδίου- να καλούν την αστυνομία. Τα χτυπήματα ήταν τόσο σοβαρά που η μητέρα βρέθηκε και στο έδαφος, ωστόσο ο δράστης δεν έπαψε να τη χτυπά. Όπως περιγράφει το δημοσίευμα, μητέρες μαθητών, έπεσαν πάνω στον άνδρα, που τελικά έφυγε φοβούμενος ότι θα συλληφθεί και εξαφανίστηκε, πριν φθάσουν εκεί οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Η γυναίκα αφότου πήρε εξιτήριο πήγε στην ΕΛΑΣ και κατήγγειλε το περιστατικό στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στο οποίο έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον δικηγόρο της ενώ ζητεί προστασία καθώς φοβάται για τη ζωή της.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την επίθεση αυτή, αφού ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ