Ελλαδα

Σαμάνθα Μίσοβιτς: Η νέα Σταρ Ελλάς προέκυψε από το «Big Brother»

Ποια είναι η νέα εστεμμένη των καλλιστείων

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαμάνθα Μίσοβιτς: Η νέα Σταρ Ελλάς προέκυψε από το «Big Brother»
© Instagram

Καλλιστεία 2022 - Σαμάνθα Μίσοβιτς: Πρώην παίκτρια του «Big Brother» η φετινή Σταρ Ελλάς 

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς ήταν η μεγάλη νικήτρια για τα ελληνικά Καλλιστεία 2022 που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 20 Νοεμβρίου τα  σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους στους διεθνείς διαγωνισμούς Miss World και Miss International, με την νεαρή Σαμάνθα να είναι αυτή που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cohe1qg7i2vd)

Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Εκείνη από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, ενώ σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία.

Πλέον εργάζεται ως μοντέλο και εκτός από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Για ορισμένους, η 19χρονη με καταγωγή από τη Σερβία, είναι γνώριμο πρόσωπο, καθώς συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother».

Γνωρίστε Σαμάνθα Μίσοβιτς | Big Brother | 29/08/2021

Στις πρώτες της δηλώσεις η νικήτρια είπε:  «Δεν το περίμενα, τα όνειρά μου είναι να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εντός και εκτός Ελλάδας και ελπίζω να τα καταφέρω».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cohe4h58o8d5)

Miss young ανακηρύχθηκε η Ιωάννα Σκουλά, η οποία είναι 17 ετών και πηγαίνει ακόμα σχολείο, ενώ Miss Hellas βγήκε η Ζωή Ασουμανάκη.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Μεστούσης, Γκαλένα Βελίκοβα και η Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου. Πολλές εργάζεται ως μοντέλο και εκτός από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά και Πελοποννησιακά καλλιστεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ