Ελλαδα

Λυκόσκυλο στη Δραπετσώνα σκότωσε κανίς (βίντεο)

«Βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νεκρό κανίς στη Δραπετσώνα μετά την επίθεση από λυκόσκυλο
Το νεκρό κανίς στη Δραπετσώνα μετά την επίθεση από λυκόσκυλο © Mega TV

Επίθεση λυκόσκυλου σε κανίς στη Δραπετσώνα - Το βίντεο με το νεκρό σκυλάκι

Δραματικές εικόνες στη Δραπετσώνα όπου ένα λυκόσκυλο επιτέθηκε και σκότωσε κανίς. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το λυκόσκυλο άρπαξε το σκυλάκι από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του.

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου -ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι- άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε» ανέφερε σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του Mega.

Κάτοικοι στη Δραπετσώνα ανέφεραν ότι η γυναίκα που έχει το λυκόσκυλο, συνήθιζε να το αφήνει ελεύθερο χωρίς λουρί στη βόλτα του. Μάλιστα, δήλωσαν ότι ο σκύλος είχε ορμήξει στο παρελθόν τόσο σε άλλα σκυλιά όσο και σε παιδιά.

«Τίποτα δεν μου είπε. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της» πρόσθεσε απαρηγόρητη η γυναίκα που είχε το κανίς στην αγκαλιά και είδε το λυκόσκυλο να το σκοτώνει μπροστά στα μάτια της. Όπως έγινε γνωστό, έχει κατατεθεί μήνυση. Η ιδιοκτήτρια του κανίς στη Δραπετσώνα ζήτησε όποιος ήταν αυτόπτης μάρτυρας να καταθέσει στην αστυνομία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cohorm5nm1wh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ