Ελλαδα

Εξαφάνιση 46χρονης από το Χαϊδάρι - Missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Αγνοείται από την Κυριακή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό - Αστυνομία
Περιπολικό - Αστυνομία © EUROKINISSI

Χαϊδάρι - Εξαφάνιση 46χρονης - Το αίτημα της οικογένειας στο Χαμόγελο του Παιδιού και το missing alert 

Την κινητοποίηση των Αρχών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μίας 46χρονης γυναίκας από το Χαϊδάρι. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η 46χρονη Παναγιώτα Φουρνιώτη εξαφανίστηκε την Κυριακή από την περιοχή του Χαϊδαρίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωρά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της χθες, Τρίτη 15 Νοεμβρίου. Μάλιστα, ίσως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της 46χρονης σε κίνδυνο.

Η Παναγιώτα Φουρνιώτη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης της.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 33χρονου από το Αιγάλεω

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 33χρονου από το Αιγάλεω. Τα ίχνη του Αλεξάντρου Ντραγούτου χάθηκαν πριν από τέσσερις ημέρες στην Αθήνα και ήδη το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει προχωρήσει στην έκδοση Missing Alert για τον εντοπισμό του. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αλεξάντρου Ντραγούτου στις 14/11/22 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλεξάντρου Ντραγούτου έχει ύψος 1,83 μ., έχει βάρος 80 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη – γκρι μπλούζα, μπεζ τζιν παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Εξαφάνιση 33χρονου από το Αιγάλεω
Εξαφάνιση 33χρονου από το Αιγάλεω

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ