Ελλαδα

Τρεις συλλήψεις για το έγκλημα της Κυπαρισσίας - Οι νεότερες εξελίξεις

Το έμβασμα των 10.000 ευρώ

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20221109_084659

Μισοθαμμένο πτώμα σε παραλία της Κυπαρισσίας - Ο ρόλος της μπαργούμαν και ο αθίγγανος - Οι συλλήψεις - Το έμβασμα των 10.000 ευρώ

Ένα έμβασμα ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ ήταν η αφορμή για τη δολοφονία του 31χρονου Αλβανού υπηκόου ο οποίος βρέθηκε μισοθαμμένος την παραλία Καρτελά της Κυπαρισσίας.

Αυτό προκύπτει από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν μία 30χρονη barwoman από τον Πύργο Ηλείας καθώς και έναν συνομήλικο της Αλβανό υπήκοο. Οι δύο τους, μαζί με έναν νεαρό αθίγγανο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, διασκέδαζαν σε μπαρ της Κυπαρισσίας.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το θύμα αποκάλυψε στην παρέα του ότι είχε στην κατοχή του 10.000 ευρώ προκειμένου το πρωί να τα στείλει, μέσω εμβάσματος, στη γενέτειρα του.

Λίγο πριν το ξημέρωμα οι τέσσερις τους έφυγα από το μαγαζί. Έχοντας προσχεδιάσει την πράξη τους, οι τρεις κατηγορούμενοι οδήγησαν τον 31χρονο στην ερημική παραλία και εκεί, με ένα μεταλλικό αντικείμενο τον χτύπησαν αιφνιδιαστικά στο πίσω μέρος του κεφαλιού πολλές φορές.

Ο άτυχος άνδρας πέθανε ακαριαία από τα χτυπήματα έχοντας προηγουμένως χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αφού του άρπαξαν τα χρήματα, τον έθαψαν στην παραλία και εξαφανίστηκαν. Αρχικά συνελήφθησαν, την Τρίτη το βράδυ, η Ελληνίδα μπαργούμαν και ο 30χρονος Αλβανός. Και οι δυο τους υποστήριξαν ότι όντως έπιναν μαζί με τον άτυχο άνδρα στο νυχτερινό κατάστημα, όντως τον έκλεψαν καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν τα μισά λεφτά του εμβάσματος, 5.300 ευρώ, ωστόσο αρνήθηκαν ότι ήταν αυτοί που τον δολοφόνησαν.

Χθες Τετάρτη μάλιστα εμφανίστηκε μόνος του και παραδόθηκε ο 24χρονος νεαρός αθίγγανος ο οποίος επίσης αρνήθηκε οτι σκότωσε τον 31χρονο.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν το εργαλείο με το οποίο δολοφονήθηκε ο 31χρονος εργάτης γης, καθώς και για να εντοπίσουν τα υπόλοιπα χρήματα.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 24χρονος αθίγγανος, ενώ οι δύο συνεργοί του αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή αύριο το πρωί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ