- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταργήσει εμμέσως τα μεταμεσονύχτια τηλεπαιχνίδια που ο τηλεθεατής παίρνει μέρος μέσω τηλεφωνικής κλήσης. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην αξιολόγηση που έγινε από την Επιτροπή Ελέγχου & Εποπτείας των Παιγνίων (ΕΕΕΠ) εντοπίστηκαν ορισμένα μέσα που εξαπατούσαν συστηματικά τον ενδιαφερόμενο τηλεθεατή, τόσο διατηρώντας τον σε αναμονή τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης, καθώς και με άλλους τρόπους.
Η κυβέρνηση προωθεί κατάργηση του άρθρου 53 του νόμου 4002/2011, στο οποίο ορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διεξαγωγής τυχερών παιγνίων από τηλεοπτικά μέσα. Αυτό πρακτικά θα σημάνει την απουσία πλαισίου υλοποίησης της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Κυβερνητικοί παράγοντες αναφέρουν ότι η αξιολόγηση των τυχερών παιγνίων που διεξάγονται μέσω τηλεοπτικών μέσων είναι άκρως δυσφημιστική για τα τηλεοπτικά μέσα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.