Ελλαδα

Μισοθαμμένο πτώμα εντοπίστηκε από περαστικό σε παραλία της Κυπαρισσίας

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε ερημική παραλία στην Κυπαρισσία
Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε ερημική παραλία στην Κυπαρισσία © EUROKINISSI (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Έγκλημα στην Κυπαρισσία - Πτώμα άνδρα σε ερημική παραλία - Το τραύμα στο κεφάλι και οι έρευνες της Αστυνομίας

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος ενός άνδρα, που βρέθηκε θαμμένος το απόγευμα σε ερημική παραλία στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Κορίνθου κ. Μεσογίτης που έφτασε στην παραλία Καρτέλα, διαπίστωσε ότι ο άνδρας ηλικίας 40-50 ετών δολοφονήθηκε, καθώς εντοπίστηκαν ίχνη από τραύμα στο κεφάλι.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν πως ο δράστης ή οι δράστες, έθαψαν τον άτυχο άνδρα στην παραλία τις τελευταίες ώρες. Η δολοφονία του -αλλοδαπού όπως όλα δείχνουν- άνδρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί ή αργά χθες το βράδυ, καθώς το σώμα δεν φέρει αλλοιώσεις.

Το πτώμα εντόπισε ένας περαστικός που είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του και είδε να εξέχει ένα μικρό τμήμα των ποδιών του.

Αύριο, Τρίτη, το πρωί θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου προκειμένου η σορός να εξεταστεί επισταμένα και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Οι αστυνομικοί της σήμανσης της Ασφάλειας Καλαμάτας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση, έλαβαν αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το θύμα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν, μιας και ο τρόπος θανάτου, όπως υποστηρίζουν, παραπέμπει σε πρακτικές λαθρεμπόριου ναρκωτικών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ