Ελλαδα

Κλειστά καταστήματα σήμερα Κυριακή (6/11) - Δεν ανοίγουν λόγω της κακοκαιρίας EVA

Πότε θα είναι ανοιχτά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμπορικά καταστήματα: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη λειτουργία τους την Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Εμπορικά καταστήματα: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη λειτουργία τους την Κυριακή 27 Νοεμβρίου © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Κυριακή (6/11) - Η κακοκαιρία EVA έφερε ανατροπή - Η ανακοίνωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Τα καταστήματα δεν ανοίγουν σήμερα Κυριακή (6/11). Μαγαζιά και εμπορικά καταστήματα ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν προαιρετικά σήμερα, ωστόσο η κακοκαιρία EVA που φέρνει έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησε στην απόφαση να παραμείνουν κλειστά.

Τα εμπορικά καταστήματα θα ήταν ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ. Για τα κλειστά μαγαζιά σήμερα Κυριακή (6/11) εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Κλειστά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή (6/11) - Η ανακοίνωση για την κακοκαιρία EVA

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

» Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα  11:00 έως ώρα 20:00».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ