Ελλαδα

Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε Παραολυμπιονίκη κολυμβητή ανοιχτά της Ρόδου (βίντεο)

Εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κολύμπησε από τη Ρόδο ως τη Σύμη
Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κολύμπησε από τη Ρόδο ως τη Σύμη © Facebook

Ρόδος: Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε Παραολυμπιονίκη κολυμβητή που εκπλήρωνε το τάμα του

Επεισόδιο με τουρκική ακταιωρό σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (04/11) ανοιχτά της Ρόδου. Ειδικότερα, το εν λόγω σκάφος παρενόχλησε τον Παραολυμπιονίκη κολυμβητή Χαράλαμπο Ταϊγανίδη που εκπλήρωνε το τάμα του.

Η τουρκική ακταιωρός, σύμφωνα με το OPEN, παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και για αρκετά μίλια ακολουθούσε τον Παραολυμπιονίκη.

Δεν έχουν το Θεό τους οι Τούρκοι - Παρενόχλησαν μέχρι και κολυμβητή | OPEN TV

Ο αθλητής έθεσε ως στόχο να διανύσει τα 25 μίλια, προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.

Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης ξεκίνησε το ταξίδι του στη Σύμη λίγο μετά τις 7 το πρωί, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Το τολμηρό εγχείρημα να κολυμπήσει από την Ρόδο ως τον Πανορμίτη της Σύμης ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο Παραολυμπιονίκης...

Posted by Ιερά Μητρόπολις Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου on Friday, November 4, 2022

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, στα 41 του χρόνια εκπλήρωσε το τάμα του, φτάνοντας στις 5.10 στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτου και έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους προσκυνητές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ