Ελλαδα

Έγιναν οι πρώτες 25.000 παραγγελίες για το θρυλικό Pony

Αρχές του 2015 η επίσημη παρουσίαση της 5ης γενιάς του ελληνικού τζιπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77713-156715.jpg

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Pony 5ης γενιάς από τη «Namco Hellas» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2015, ενώ οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», το νέο αυτοκίνητο θα έχει ελάχιστες διαφορές από το πρωτότυπο και θα συνδυάζει νέα τεχνολογία και πολύ χαμηλή τιμή αγοράς. Με την έναρξη της παραγωγής του νέου Pony θα ξεκινήσουν σταδιακά και οι προσλήψεις προσωπικού. Κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες, κυρίως στους μακροχρόνια ανέργους του νομού Θεσσαλονίκης, που περνούν πολύ δύσκολες στιγμές.

Επίσης θα αναζητηθούν οι υποπρομηθευτές, οι οποίοι επίσης θα είναι ελληνικές επιχειρήσεις. Και μετά θα ακολουθήσει η παραγωγή της μηδενικής σειράς, όπως λέγεται, δηλαδή η παραγωγή 100 οχημάτων όλων των εκδόσεων, τα οποία θα παρουσιαστούν σε ενδιαφερόμενους αντιπροσώπους, ώστε να ακολουθήσει το σωστό μάρκετινγκ.

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της «Namco Hellas», Ιωάννα Παπαπαναγιώτου, επισήμανε ότι στο παρελθόν η εταιρεία είχε 52 αντιπροσώπους. Έναν σε κάθε νομό της χώρας. «Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι πολύ πιο έντονο. Θα υπάρξει μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη τη χώρα», τονίζει. Η κ. Παπαπαναγιώτου πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο από την Αφρική και τις αναπτυσσόμενες χώρες. Σημείωσε ότι ήδη οι παραγγελίες καταφθάνουν κατά χιλιάδες. Πρόκειται για μεγάλες παραγγελίες της τάξης των 25.000 αυτοκινήτων, τα οποία μάλιστα οι έμποροι αυτοκινήτων πιέζουν για να τα παραλάβουν όσο το δυνατόν συντομότερα. «Σ' αυτήν ακριβώς τη μεγάλη ζήτηση συνίσταται και η ιδέα της εγκατάστασης μικρών εργοστασίων (mini plan) σε κάθε χώρα. Με τη βοήθεια της "Namco", θα δίνεται η δυνατότητα στις χώρες αυτές να παράγουν το δικό τους εθνικό αυτοκίνητο και να καταπολεμήσουν την ανεργία κάνοντας νέες προσλήψεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ