Ελλαδα

Ελεύθερος ο 48χρονος πυγμάχος που κατηγορείται για τον θάνατο ηλικιωμένου ψαρά

Τι υποστήριξε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεύθερος ο 48χρονος πυγμάχος που κατηγορείται για τον θάνατο ηλικιωμένου ψαρά
ΕΛΑΣ - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Μαρίνα Καλλιθέας: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην πυγμάχος που γρονθοκόπησε 76χρονο ψαρά

Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε ο 48χρονος πρώην πυγμάχος από το Καζακστάν, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε έναν 76χρονο ψαρά στην Μαρίνα Καλλιθέας την 28η Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να χάσει τη ζωή του.

Στον κατηγορούμενο, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, επιβλήθηκε η εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος αρνήθηκε ότι χτύπησε με γροθιές ή κλωτσιές τον άτυχο άνδρα και επικαλέστηκε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία αναφέρει ως αιτία θανάτου «πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού», ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Καλλιθέα - Πώς ξέσπασε ο καβγάς 

Αφορμή για τη λογομαχία φέρεται να ήταν το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματος του ηλικιωμένου, το οποίο ακούμπησε ο 48χρονος την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα. Τότε ο 48χρονος δράστης, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν πρώην αθλητής πυγμαχίας, ζήτησε το λόγο από τον 76χρονο. Αφού βγήκε από το νερό, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και τον γρονθοκόπησε.

Ο ηλικιωμένος λίγα λεπτά αργότερα υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κατέληξε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι Αρχές αναζήτησαν τον δράστη και τον εντόπισαν σε κοντινό σημείο, σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον 76χρονο άνδρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ