Ελλαδα

Μαθητής Λυκείου στο Ηράκλειο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οδηγό για μία παρατήρηση

Δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά τον ξυλοδαρμό του από οδηγό αυτοκινήτου
Στο νοσοκομείο μαθητής Λυκείου μετά τον ξυλοδαρμό του από οδηγό αυτοκινήτου στο Ηράκλειο © cretapost.gr

Ηράκλειο Κρήτης: Στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό του ανήλικος μαθητής - Επίθεση από οδηγό για μία παρατήρηση

Θύματα ξυλοδαρμού από οδηγό έπεσαν δύο μαθητές Λυκείου το πρωί της Δευτέρας (31/10) στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το ένα από τα δύο παιδιά τραυματίστηκε σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το cretapost.gr και τις καταγγελίες συγγενών των δύο μαθητών 16 και 17 ετών, το περιστατικό καταγράφηκε σε κεντρικό δρόμο στο Ηράκλειο. Τα δύο παιδιά επιχείρησαν να περάσουν κεντρική λεωφόρο για να πάνε στο σχολείο τους από τη διάβαση πεζών. Ο οδηγός όμως του οχήματος δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αγόρια, να του κάνει παρατήρηση, λέγοντας του «Που πας; Διάβαση…»

Ο «νταής» οδηγός τράβηξε χειρόφρενο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έδωσε μία μπουνιά στο 17χρονο αγόρι, ρίχνοντας το στο οδόστρωμα ενώ επιτέθηκε με σπρωξιές και στον 16χρονο φίλο του. Διερχόμενοι οδηγοί επιτέθηκαν στον νταή οδηγό ενώ κάλεσαν την αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσης μέσα σε λίγα λεπτά, είχαν περάσει χειροπέδες στον 20χρονο οδηγό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 17χρονος μαθητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του. Γονείς και διερχόμενοι οδηγοί μετέβησαν και εκείνοι στο Αστυνομικό Μέγαρο για να υποβάλλουν μηνύσεις και να καταθέσουν για το περιστατικό. 

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ