Ελλαδα

Nεκρός στην «Τρύπα Τατάρνας» βρέθηκε αστυνομικός που είχε χαθεί

Σε βάθος 65 μέτρων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nεκρός στην «Τρύπα Τατάρνας» βρέθηκε αστυνομικός που είχε χαθεί
Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του αστυνομικού - Βρέθηκε νεκρός στην Τρύπα Τατάρνας © LamiaReport

Άγραφα: Νεκρός σε βάθος 65 μέτρων στην «Τρύπα Τατάρνας» βρέθηκε ο 42χρονος αστυνομικός που είχε χαθεί

Τραγική έκβαση είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 42χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί από τα Άγραφα.

Σύμφωνα με το Lamia Report, ο αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί εντοπίστηκε νεκρός σε μια τρύπα (βάραθρο) βάθους 65 μέτρων, στη γέφυρα της Τατάρνας, που είναι γνωστή ως «Τρύπα Τατάρνας». Όπως αναφέρει το μέσο, το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής σε λίγα μέτρα απόσταση από το βάραθρο. Το είχε κλειδώσει κι είχε αφήσει το κλειδί στη ρόδα, ενώ μέσα είχε και το κινητό του τηλέφωνο. Φεύγοντας από το χωριό του, τον Τριπόταμο Αγράφων, είπε ότι πάει να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο και δεν ξαναγύρισε.

Ο 42χρονος, υπενθυμίζεται, υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Τρύπα Τατάρνας
Τρύπα Τατάρνας © LamiaReport

Εξαφάνιση αστυνομικού - Μεγάλη και δύσκολη επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ

Στο σκοτεινό βάραθρο κατέβηκαν άνδρες της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. από τη Λαμία και ο Θωμάς Νταβαρίνος από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων. Και μόνο να επιχειρήσεις να κατέβεις την «Τρύπα Τατάρνας» είναι τρομερά δύσκολο, γιατί τα τοιχώματα είναι λεία και υγρά. Όταν πρέπει να εντοπίσεις και να ανασύρεις μια σορό, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.

Ωστόσο παρά τις φοβερές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ανδρες της 7ης ΕΜΑΚ με την πολύτιμη βοήθεια και του ορειβάτη από τα Άγραφα κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου αστυνομικού που εντοπίστηκε σε βάθος 65 μέτρων.

Την επιχείρηση συντόνισαν ο Περιφερειακός διοικητής ΠΥ Στερεάς, Κώστας Θεοφιλόπουλος και ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Χρήστος Πλουμάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ