Ελλαδα

Φτάνει στο τέλος του την Κυριακή το ταξίδι του Skipper's - Κλείνει μετά από 35 χρόνια το θρυλικό στέκι στον Άλιμο

Yπήρξε διαχρονικό σημείο αναφοράς στην περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυλαία ρίχνει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το Skipper's, το θρυλικό καφέ - μπαρ στη Μαρίνα Αλίμου - Η ανακοίνωση στα social media.
Το Skipper’s κλείνει οριστικά την Κυριακή 30/10, μετά από 35 χρόνια λειτουργίας © Facebook / Skipper's Yacht 'n Roll Bar

Αυλαία ρίχνει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το Skipper's, το θρυλικό καφέ - μπαρ στη Μαρίνα Αλίμου - Η ανακοίνωση στα social media.

Το «Skipper's Yacht 'n Roll Bar», το εμβληματικό καφέ - μπαρ της Μαρίνας Αλίμου το οποίο λειτούργησε αδιάλειπτα επί 35 χρόνια, κλείνει οριστικά την Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Την είδηση μετέφερε μέσω ανακοίνωσής του στα social media το κατάστημα, το οποίο ενημερώνει πως από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου δεν θα υπάρχει πλέον.

«Απόψε ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε εδώ, στο μόλο που πρωτοσυναντηθήκαμε μετά από 35 χρόνια, ένα μήνα και 26 ημέρες. Σ’ ευχαριστούμε για το ωραίο ταξίδι», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως το Skipper’s πρόκειται να κλείσει οριστικά, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια της ανάπλασης της Μαρίνας Αλίμου.

Να σημειωθεί πως από τα εγκαίνιά του, στις 4 Σεπτεμβρίου 1987 μέχρι και σήμερα, το «Skipper's Yacht 'n Roll Bar» υπήρξε σημείο αναφοράς στην περιοχή επί χρόνια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το πρόγραμμά του έκλεινε κάθε βράδυ με το «Χαμόγελο της Τζοκόντα», του Μάνου Χατζιδάκι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ