Ελλαδα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη

Mετά την παρέλευση αυτοφώρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko__1_

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη

Παραδόθηκε στην Αστυνομία η 38χρονη γυναίκα που τα ξημερώματα του Σαββάτου έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Η 38χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και 4 μέρες μετά την τέλεση της πράξης της με το καυστικό υγρό ενώ από την Δευτέρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ ο ο Εισαγγελέας Ηρακλείου έχει εκδώσει κακουργηματική δίωξη σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η 38χρονη σύμφωνα με το neakriti.gr βρισκόταν σε επαφή από την Κυριακή κιόλας με δικηγόρο από την Αθηνά για να παραδοθεί. Την παράδοσή της έκανε ο δικηγόρος εξ Αθηνών, Απόστολος Λύτρας, που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Ηράκλειο.

«Απειλούμουν από την οικογένειά του, γιατί δεν με ενέκριναν εξαιτίας των γάμων που έχω τελέσει και των παιδιών. Με απειλούσαν, με ξυλοφόρτωναν. Ήταν ένα δράμα. Το άντεχα για το χατίρι του άντρα μου, επειδή τον αγαπούσα», ανέφερε η 38χρονη.

«Έχω μετανιώσει. Όμως οδηγήθηκα στην πράξη αυτή μετά από όλη αυτή την πίεση που έχω υποστεί, τις απειλές, τον εκφοβισμό… Το οξύ το προμηθεύτηκα με νόμιμο τρόπο από ένα σάιτ στο ίντερνετ. Το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας», συνέχισε η ίδια.
 
 «Σίγουρη θεωρείται η ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού της 38χρονης αφού τουλάχιστον ένα άτομο τη φυγάδεψε από το ξενοδοχείο ενώ ένα άλλο ή και το ίδιο της παρέχει κρησφύγετο για το διάστημα που κρύβεται», ανέφερε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ στο Ηράκλειο, Φανή Καλαθάκη.

Παράλληλα, οι δηλώσεις της 38χρονης στα μέσα ενημέρωσης προκάλεσαν την αντίδραση του δικηγόρου του θύματος.

«Αυτό εκθέτει και την ελληνική αστυνομία και την αστυνομία της Κρήτης και τον υπουργό προστασίας του πολίτη. Κανείς δεν έχει ενεργοποιήσει τις δυνατότητες που έχει η ελληνική αστυνομία να εντοπίσει μέσω του κινητού της που βρίσκεται», είχε αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του θύματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ