Ελλαδα

Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο 36χρονος μετά την επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του (βίντεο)

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ ο 36χρονος σύζυγος στην Κρήτη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τη γυναίκα του
Στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ ο 36χρονος σύζυγος στην Κρήτη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τη γυναίκα του © EUROKINISSI (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη - Στη ΜΕΘ νοσοκομείου στο Ηράκλειο ο 36χρονος – Άφαντη η σύζυγός του

Στην Κρήτη οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε στον σύζυγό της με καυστικό υγρό, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο 36χρονος που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και το χέρι. Το δημοσίευμα στο cretapost αναφέρει ότι έχει έγκαυμα δευτέρου βαθμού και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και ο 36χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, έχοντας μπει μάλιστα και φυλακή.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ηράκλειο: Επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της | 22/10/22 | ΕΡΤ

Σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης η επίθεση με καυστικό υγρό στον σύζυγο

Η γυναίκα επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μπουκαλάκι έχει βρεθεί και έχει σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η χημική ουσία που χρησιμοποιήθηκε.

Η επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο Κρήτης σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/10). Η 38χρονη σύζυγός του παραμένει άφαντη και αναζητείται από την Αστυνομία.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ