Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο 36χρονος μετά την επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του (βίντεο)
Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη - Στη ΜΕΘ νοσοκομείου στο Ηράκλειο ο 36χρονος – Άφαντη η σύζυγός του
Στην Κρήτη οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε στον σύζυγό της με καυστικό υγρό, βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο 36χρονος που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και το χέρι. Το δημοσίευμα στο cretapost αναφέρει ότι έχει έγκαυμα δευτέρου βαθμού και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και ο 36χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, έχοντας μπει μάλιστα και φυλακή.
«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός Γιώργος Χαλκιαδάκης.
Σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης η επίθεση με καυστικό υγρό στον σύζυγο
Η γυναίκα επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μπουκαλάκι έχει βρεθεί και έχει σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η χημική ουσία που χρησιμοποιήθηκε.
Η επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο Κρήτης σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/10). Η 38χρονη σύζυγός του παραμένει άφαντη και αναζητείται από την Αστυνομία.
Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.