Ελλαδα

Στο εδώλιο ξανά ο καθηγητής μουσικής που ασελγούσε σε 12χρονη μαθήτρια στα Ιωάννινα

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορίτσι - κακοποίηση
Καθηγητής μουσικής ασελγούσε για 3 μήνες σε 12χρονη μαθήτρια (Φωτογραφία αρχείου) © Unsplash/ Nadine Shaabana

Ιωάννινα: Στο Εφετείο ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη μαθήτρια – Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια

Στο εδώλιο κάθεται ξανά καθηγητής μουσικής από τα Ιωάννινα, που κατηγορείται ότι ασελγούσε επί τρεις μήνες σε 12χρονη μαθήτρια μουσικού σχολείου το 2016.

Η 12χρονη τότε κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε μέσα στη διδακτική αίθουσα από τον καθηγητή στην μητέρα της, με τους γονείς της να πηγαίνουν άμεσα στην αστυνομία και να καταγγέλλουν το περιστατικό.

Ο καθηγητής δεν είχε συλληφθεί τότε λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης.

Πρωτόδικα ο εκπαιδευτικός καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αμέσως μετά την απόφαση έκανε χρήση του δικαιώματος της έφεσης και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα Παρασκευή (21/10) στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων εκδικάζεται η υπόθεση με τον 59χρονο εκπαιδευτικό να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου.

Πηγή: ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ