- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Σκόρδο σε άλμη», το οποίο βρέθηκε να περιέχει θειώδη ενώ δεν αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος.
Πρόκειται για το προϊόν «Σκόρδο σε άλμη», σε συσκευασίες των 100 γραμμαρίων, με ημερομηνία παραγωγής 02-09-14 και ημερομηνία λήξης 02-09-15. Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την εταιρία : «CAMPUS A.E.B.E., ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ», Πλατύκαμπος Λάρισας.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του ανωτέρω προϊόντος και είναι αλλεργικοί στα θειώδη, να μην το καταναλώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Σηκώθηκαν 12 εναέρια μέσα
Πρώτοι θα καταθέσουν οι συγγενείς του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας,
Επείγουσα εισαγγελική έρευνα
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κοντά στον ΧΥΤΑ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.