Ελλαδα

Ελεύθερη η παίκτρια του ριάλιτι GNTM που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο - «Σοκαρισμένος» δηλώνει ο πατέρας της

Πώς έγινε το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου
Η νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου © NDP

Ελεύθερη η νικήτρια του GNTM - Νέες πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα - Οι δηλώσεις του πατέρα της

Ελεύθερη αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η νικήτρια του GNTM4 που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Το νεαρό μοντέλο συνελήφθη αφού παρέσυρε με το αυτοκίνητό της 63χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο ήταν «καθαρό».

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες στον τόπο του συμβάντος υπάρχουν κάμερες το υλικό των οποίων θα ερευνήσουν οι Αρχές.

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της Κυβέλης Χατζηευστρατίου για το τροχαίο

Ο πατέρας της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, μιλώντας στον ALPHA, ανέφερε πως δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής μαζί της. «Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να τη βρω στο τηλέφωνο. Για το συμβάν, γνωρίζω αυτά που έγιναν γνωστά. Έχω ενημερωθεί ότι η κόρη μου ενεπλάκη στο ατύχημα. Είμαι κι εγώ σοκαρισμένος».

«Έμαθα ότι η κόρη μου έμεινε εκεί και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες, αυτό γνωρίζω. Τι να σας πω, είμαι σε σοκ», συμπλήρωσε.

«Θα επικοινωνήσω και με περισσότερα άτομα για να μάθω τι ακριβώς έγινε. Είμαι στην Κέρκυρα, όπου κι εργάζομαι εδώ στο νησί. Δίπλωμα έχει κανονικά η κόρη μου, απλά είναι ακόμα μικρή. Είναι 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε προσεκτικά. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ