Ελλαδα

Ριφιφί σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη - «Σήκωσε» το χρηματοκιβώτιο ο δράστης

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της διάρρηξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διάρρηξη σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη - Άγνωστος άρπαξε χρηματοκιβώτιο με 7.500 ευρώ, αλλά και τυχερούς λαχνούς.
Σε περίπου 7.500 ευρώ ανέρχεται η λεία του διαρρήκτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη © Unsplash

Διάρρηξη σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη - Άγνωστος άρπαξε χρηματοκιβώτιο με 7.500 ευρώ, αλλά και τυχερούς λαχνούς

Διαρρήκτης χτύπησε τα ξημερώματα της Τρίτης κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην οδό Λαγκαδά, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης κατάφερε να εισβάλλει σε διπλανό εγκαταλειμμένο μαγαζί και αφού τρύπησε το διαχωριστικό, μπήκε μέσα στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Από εκεί «σήκωσε» το χρηματοκιβώτιο και φεύγοντας έβαλε στις τσέπες του άγνωστο αριθμό με χαρτάκια σκρατς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το χρηματοκιβώτιο είχε μέσα περίπου 7.500 ευρώ.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Παύλου Μελά.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο δράστης πρώτα διέρρηξε το δίπλα κατάστημα, που είναι εκτός λειτουργίας, και στη συνέχεια το δικό του κατάστημα. Φέρεται μάλιστα πως γνώριζε πάρα πολύ καλά τι έκανε, καθώς βρήκε αμέσως το χρηματοκιβώτιο. 

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη

«Άνοιξαν τρύπα στη γυψοσανίδα, έκοψαν τα δύο μεταλλικά πάνελ και μπήκαν από το δίπλα κατάστημα. Μόλις μπήκε μέσα, ξήλωσε το χρηματοκιβώτιο», αναφέρει, τονίζοντας ότι ο συναγερμός της επιχείρησης δεν χτύπησε, καθώς ο δράστης μπήκε στα γόνατα μέσα από την τρύπα και σε όλη τη διάρκεια της διάρρηξης έμεινε χαμηλά κάτω από τον πάγκο και δεν σηκώθηκε ούτε για μια στιγμή, ώστε να τον εντοπίσει ο συναγερμός.

«Ήταν σίγουρα μελετημένο, καθώς ο δράστης ήξερε ακριβώς που να χτυπήσει και πως να κινηθεί», σημειώνει.

Την υπόθεση έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και διπλανών καταστημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ