Ελλαδα

Πέθανε γυναίκα από την πυρκαγιά στο Μάτι - Είχε έκτοτε σοβαρά προβλήματα υγείας

H ανάρτηση κατοίκου της περιοχής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάτι: Κατέληξε άλλη μία εγκαυματίας - 104 τα θύματα από τη φονική πυρκαγιά
Πυρκαγιά στο Μάτι © Εurokinissi

Μάτι: Κατέληξε άλλη μία εγκαυματίας - 104 τα θύματα από τη φονική πυρκαγιά

Λίγες μέρες πριν από τη δίκη στις 31 Οκτωβρίου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι μία γυναίκα 70 ετών η οποία ζούσε στην περιοχή και είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα, όπως και ο αδελφός της αλλά και στενός συγγενής της, κατέληξε. 

Όπως αναφέρει το irafina.gr, από την 23η Ιουλίου του 2018 και έπειτα, αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα υγείας που οφείλονταν στην εισπνοή καπνού. Η 70χρονη τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν με υγρό στον πνεύμονα, οι γιατροί αποφάσισαν να τη διασωληνώσουν αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Την είδηση για την απώλεια της 70χρονης έκανε  κάτοικος της περιοχής με ανάρτησή της στο Facebook:

«104… Για τους εγκαυματίες από τη φωτιά στο Μάτι η νοσηλεία τους άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε σχέση με θέματα υγείας. Τα 4 χρόνια που διανύσαμε αλλά και για πολλά ακόμα θα εξακολουθούν να νοσηλεύονται και να κάνουν επεμβάσεις σε σχέση με τα εγκαύματα αλλά και για άλλα θέματα υγείας που προκλήθηκαν από αυτά. Μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία και μακροχρόνια νοσηλεία στο νοσοκομείο και ενώ οι συγγενείς της ήλπιζαν πως θα έπαιρνε εξιτήριο για να συνεχίσει σε κέντρο αποκατάστασης, δυστυχώς η έκβαση δεν ήταν θετική.

Λίγο πριν τη δίκη στις 31/10, τα δικά μας θύματα είναι 104».

Mε φόντο τα παραπάνω οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι είναι ανθρωποκτονίες απο αμέλεια και σωματικές βλάβες για τον ίδιο λόγο, κατηγορίες που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει επί μακρόν λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων και των μαρτύρων συγγενών των θυμάτων οι οποίοι εδώ και τέσσερα χρόνια αναμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης για την τιμωρία των υπαιτίων για την άδικη απώλεια των δικών τους ανθρώπων που εξαιτίας εγκληματικών αμελειών έχασαν τη ζωή τους με μαρτυρικό τρόπο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ