Ελλαδα

Ελεύθερος με εγγύηση 8.000 ευρώ ο 21χρονος για τον βιασμό 17χρονης στην Κρήτη

Η γνωριμία στα σόσιαλ μίντια - Η εισαγγελική δίωξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα - βία
© Φωτογραφία αρχείου - Unsplash/ Eric Ward

Ελεύθερος αφέθηκε 21χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό μια ανήλικης στην Κρήτη. Τι φέρεται να υποστήριξε.

Ελεύθερος με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης αφέθηκε 21χρονος από την Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, στον 21χρονο επιβλήθηκε η χρηματική εγγύηση ύψους 8.000 ευρώ ως όρος για να αφεθεί ελεύθερος, ενώ ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως μεταδίδει το Cretalive, μετά την πολύωρη απολογία του 21χρονου, εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν επιβεβλημένη τη συμπληρωματική κατάθεση της 17χρονης. Η ίδια εμφανίστηκε έντονα φορτισμένη και φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να μην συνεχίσει ποινικά τη διαδικασία, καθώς - όπως φέρεται να είπε - «δεν αντέχει συναισθηματικά» και θέλει να «το αφήσει πίσω».

Το χρονικό της υπόθεσης - Η καταγγελία της 17χρονης

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη την περασμένη Πέμπτη (6/10) πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 21χρονο.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η ανήλικη γνώρισε στο instagram τον νεαρό άνδρα και αποφάσισαν από κοινού συναντηθούν. Έδωσαν ραντεβού σε ένα σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του 21χρονου. Σύμφωνα με την 17χρονη, εκεί ο 21χρονος την βίασε.

Από την πλευρά του ο 21χρονος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός, καθώς ό,τι συνέβη μεταξύ τους έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.

Με πληροφορίες από Cretapost, Cretalive

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.