- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Για απόπειρα βιασμού ενός 5χρονου αγοριού κατηγορείται ένας 31χρονος πλανόδιος πωλητής από την Αθήνα, ο οποίος είχε μεταβεί στην Ιστιαία για τα ετήσια παζάρια της περιοχής.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία διερευνά την υπόθεση αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 5 Σεπτεμβρίου και πρόκειται για απόπειρα και όχι για τελεσμένο βιασμό.
Η 35χρονη μητέρα, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας, αναφέρει ότι ο πλανόδιος πωλητής παρέσυρε το πεντάχρονο αγόρι στο τροχόσπιτο του και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω του. Ωστόσο το αγόρι αντιλαμβανόμενο ότι κάτι δεν πάει καλά, το έβαλε στα πόδια έπειτα ανέφερε στη μητέρα του το περιστατικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.