- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
3χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα στο Ρέθυμνο - «Έσβησε» στο νοσοκομείο
Έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Ρέθυμνο: Πνιγμός 3χρονου σε πισίνα σπιτιού - Το ταξίδι της οικογένειας για διακοπές και η τραγική κατάληξη
Ένα 3χρονο αγοράκι πνίγηκε στην πισίνα σπιτιού στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς του.
Η οικογένεια του μικρού είχε μεταβεί στην Κρήτη από τη Γερμανία. Μέσω πλατφόρμας εύρεσης και μίσθωσης καταλύματος η οικογένεια είχε νοικιάσει σπίτι στον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου, το οποίο διέθετε πισίνα.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, την περασμένη Δευτέρα οι γονείς αντιλήφθηκαν πως το παιδάκι ήταν μέσα στην πισίνα και αμέσως το έβγαλαν έξω, όμως, δεν είχε τις αισθήσεις του. Άμεσα το αγοράκι διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ ενώ επανέκτησε τις αισθήσεις του, αλλά βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των αρχών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε την Παρασκευή (7/10).
Οι αρμόδιοι του Νοσοκομείου ενημέρωσαν τις αρχές και πραγματοποιείται έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθησαν εννέα άτομα
Νέα μεγάλη επιχείρηση από «ελληνικό FBI»
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Συνεχίζονται οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.