Ελλαδα

Ο Βασίλης Τσιάρτας θέλει το ΚΚΕ να τεθεί εκτός νόμου - Προκλητική ανάρτηση στο Twitter

Απαντά στις επικρίσεις με σχόλια για «σταλινοσπέρματα» και «απόβλητα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας αναρωτιέται με ανάρτησή του στο Twitter πότε θα τεθεί εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας - Κύμα αντιδράσεων.
Απαξιωτικά εκφράστηκε για το ΚΚΕ σε ανάρτησή του ο Βασίλης Τσιάρτας © Eurokinissi / Χρήστος Μπόνης

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας αναρωτιέται με ανάρτησή του στο Twitter πότε θα τεθεί εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας - Κύμα αντιδράσεων.

Προκαλεί για άλλη μια  φορά με τις ακραίες τοποθετήσεις του ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ζητά σε ανάρτησή του στο Τwitter  να τεθεί το ΚΚΕ εκτός νόμου.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας τέθηκε εκτός νόμου, ο Βασίλης Τσιάρτας αναρωτιέται γιατί καθυστερεί η αντίστοιχη απόφαση στην Ελλάδα.

Αν και υπήρξαν ηχηρές αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του, ο πρώην ποδοσφαιριστής που συνηθίζει να προκαλεί με τις απόψεις του δεν πτοήθηκε.

Ο Βασίλης Τσιάρτας απάντησε στα επικριτικά σχόλια λέγοντας: «Άγνωστη λέξη η δημοκρατία για τους κομμουνιστές».

Την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα σχολίασε και ο προσκείμενος στο ΚΚΕ δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος μάλιστα αποκάλεσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή «φασιστόμουτρο», ενώ ειρωνεύτηκε τον Τσιάρτα και τον αποκάλεσε «αργόστροφο», καθώς η είδηση της απαγόρευσης του ΚΚ στην Ουκρανία είναι 8 ετών.

«Το θέμα δεν είναι ότι το φασιστόμουτρο @VasilisTsiartas θέλει απαγόρευση του ΚΚΕ (τι φασιστόμουτρο θα ήταν άλλωστε). Το θέμα είναι ότι το ΚΚ Ουκρανίας έχει τεθεί εκτός νόμου στην… δημοκρατική Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια αλλά αυτός ο αργόστροφος τώρα θυμήθηκε να… πανηγυρίσει», ανέφερε ειρωνικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος αντέδρασε και ο Βασίλης Τσιάρτας, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και αποκαλώντας τον κ. Μπογιόπουλο «σταλινόσπερμα».

«Καλώς τον σύντροφο. Νευράκια βλέπω πάλι Σταλινόσπερμα. Δεν σε ανησυχεί το γεγονός ότι υποστηρίζεις κάτι που απαγορεύεται ακόμα κ σε χώρες που έφτιαξαν κομμουνιστές; Εγώ δεν πανηγυρίζω. Απλά λέω ότι καθυστερούμε ν αποβάλουμε τα κομμουνιστικά απόβλητα από την Βουλή. Συμμορίτες killer», ήταν η απάντηση του Βασίλη Τσιάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών ο Βασίλης Τσιάρτας έχασε την ευκαιρία να αναλάβει το τιμόνι της ΑΕΚ Β΄, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας προς το πρόσωπό του. Η σκληρή ανακοίνωση της Original και των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι δήλωσαν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους προς την απόφαση της ομάδας να ασχοληθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής με την προπονητική, έκαναν τον Βασίλη Τσιάρτα να πει «όχι» στην ΑΕΚ.

Κύριοι λόγοι της αντίδρασής τους, όπως εξηγούσαν και στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί, ήταν οι κατά καιρούς ρατσιστικές δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ