Ελλαδα

Η Καίτη Γαρμπή στέλνει εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Μαζωνάκης

Τι απαντά για τα 20.000 ευρώ προκαταβολή που πήρε για συνεργασία που δεν έγινε

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Καίτη Γαρμπή έστειλε εξώδικο στο κέντρο που τραγουδά ο Μαζωνάκης
Καίτη Γαρμπή © ΝDP

Καίτη Γαρμπή: Εξώδικο στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγος της και τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς διέκοψε τη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη και ο επιχειρηματίας πέρα από το εξώδικο στον τραγουδιστή έκανε και στην τραγουδίστρια καθώς φέρεται να της είχε δώσει χρήματα.

Η αποχώρηση του τελευταίου από το «Κέντρο Αθηνών» άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο.

Σύμφωνα με το εξώδικο που επικαλείται εκπομπή του Alpha, η τραγουδίστρια έχει συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και πολύ σκληρή γλώσσα για όλα και ειδικά για αυτά τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης. Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Όπως αναφέρθηκε, από την πλευρά του νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ. Ωστόσο, εξώδικο στάλθηκε και στην Καίτη Γαρμπή και ο λόγος είναι μία προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν καν λόγω της πανδημίας. Συμφωνήθηκε λοιπόν, να διευθετηθούν ταυτόχρονα και οι δύο υποθέσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος του επιχειρηματία Νίκος Αγαπηνός επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά και ένα στην Καίτη Γαρμπή.

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί», ανέφερε ο δικηγόρος.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε προ ημερών ένα story στο Instagram της, με λόγια από ένα βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη περί ψεμάτων.

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», γράφει ο Μενέλαος Λουντέμης στο «Οδός Αβύσσου- Αριθμός 0». Αυτά τα λόγια ανάρτησε και η Καίτη Γαρμπή στο προφίλ της. Μάλιστα, στην ανάρτησή της πρόσθεσε ένα emoji που κάνει εμετό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ